About

Hallo!

Mijn naam is Chris Stoffels. Regelmatig krijg ik e-mails voor mevrouw Tekent, of voor meneer Stoffels, van beide geniet ik evenveel! 💖

Mijn persoonlijke hondenleven

Toen ik een tijdje in Bulgarije woonde, viel mijn oog op twee puppies. Uiteraard kon ik niet kiezen welke van de twee mijn metgezel zou worden, dus werd het double trouble! 

Van pup tot puber

 

Terug in de tijd

Vanaf het moment dat ik een potlood kan vasthouden, heb ik een levenslange passie ontwikkeld voor tekenen en schilderen. Naast psychologie aan Tilburg University, studeerde ik op de kunstacademie in Tilburg. 

 

Na het behalen van het masterdiploma Psychologie, begon ik een carriere als rechercheur, met name in het veld van de mensenhandel. Ik studeerde gedurende mijn loopbaan bij de politie ook aan de kunstacademie in Antwerpen. 

Toen ik ongeveer een decennium heb gewerkt als rechercheur, begon ik als sociaal wetenschappelijk onderzoeker bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ik combineerde deze onderzoeksbaan met freelance illustratie- en live tekenwerk. 

Begin 2020 nam ik het besluit om fulltime als tekenaar en illustrator te gaan werken. Dankbaar en met veel plezier kijk ik terug op de spannende en mooie tijd als rechercheur. Het biedt een eindeloze bron aan inspirtatie. 

Mocht je vragen hebben, of op zoek zijn naar een leuke samenwerking, neem vooral contact op! 

Groet, 
Chris
Aan het schilderen, samen met Toeter, mijn favoriete logee en mijn muze🐱‍👓